Accommodaties, maaltijden en vervoer

Survivalkampen moeten uitdagende activiteiten hebben en er mag echt wel gebikkeld worden, maar wij hebben gemerkt dat scholen, bedrijven en instellingen niet meer in oude vervallen huisjes, niet goed schoongemaakte bungalowparken of tentenkampen willen zitten. Wij spelen hier op in en hebben prachtige grote groepsaccommodaties tot onze beschikking waar groepen vanaf 20 tot 350 deelnemers een goed bed hebben en warm kunnen douchen. In de grote gezamenlijke eet en recreatie ruimtes kunnen ook tijdens regenachtige avonden mooie activiteiten georganiseerd worden die door onze instructeurs graag georganiseerd worden. Wij kunnen groepen tot max. 350 deelnemers tegelijk ontvangen en die 100% kwaliteit geven die ze verdienen. Elke groep zit helemaal alleen. U zult nooit een activiteit of accommodatie moeten delen met een andere groep. Mocht u toch een back to basic survivalkamp willen in tenten of shelters, geen probleem wij organiseren het graag voor u.

Al onze buitensportlocaties liggen in een straal van 4 km, waardoor lange wandelingen niet nodig zijn en de leerlingen de spectaculaire activiteiten optimaal kunnen benutten. Als er door omstandigheden toch gereden moet worden hebben wij onze 9-persoons busjes klaar staan. Het ontbijt, de lunch en het avondeten is goed geregeld. Lekkere en voedzame maaltijden worden door ons aangeleverd. De groepen zullen het zelf bereiden, maar altijd met een instructeur van ons erbij. Het woordje “op” kennen wij niet en ook met speciale diëten houden wij altijd rekening.

Wanneer u wenst regelen wij ook voor u het busvervoer naar de Ardennen en terug. Wij werken al jaren samen met het gerenommeerde bedrijf Brouwers Tours met Kema Keurmerk. Brouwers tours werkt alleen met gezellige buschauffeurs en zij hebben meerdere 50, 62 en 88 persoons bussen