Professionele outdoor, survival en adventure reizen in de Ardennen voor scholen, bedrijven en instellingen.

Junior Travels is de laaste jaren gegroeid tot een van de meest professionele organisaties in de Ardennen. Wij organiseren met ontzettend veel enthousiasme en plezier survivalkampen, schoolreizen, schoolkampen, Ardennen reizen en werkweken. Uit een uitgebreide enquête is gebleken dat onze persoonlijke, doelgerichte, veilige en enthousiaste manier van werken precies is wat scholen, bedrijven en instellingen zoeken voor een geslaagde en sportieve Ardennen reis.

Elk jaar weer mogen wij duizenden jongeren van scholen, bedrijven en instellingen ontvangen voor 1 of meerdere dagen die komen voor plezier, teambuilding, avontuur en uitdaging. De meeste scholen en bedrijven komen al zo’n 6 tot 8 jaar bij ons, wat ons uitdaagt om het voor hun elk jaar weer kwalitatief en uitdagend beter te maken.

Steeds meer scholen en bedrijven komen bij ons

De laatste jaren zijn tientallen scholen en bedrijven bij ons gekomen die niet tevreden waren bij hun huidige organisaties. Onder andere organisaties uit de bekende toeristische dorpen geven al jaren niet meer die 100% kwaliteit die de klanten wel verdienen en waar ze ook voor betalen. Deze organisaties zijn vaak te groot geworden, werken te veel met stagiaires die nog niet klaar zijn om met groepen op pad te gaan en zeker nog niet voor de 100% veiligheid kunnen zorgen tijdens bv abseilen, high rope, mountainbiken, tokkelen en klimmen. De groepen zijn te groot, 1 instructeur op 20 a 25 deelnemers is normaal voor ze geworden. De slaaplocaties zijn vaak oude bungalowparken of slecht onderhouden accommodaties, die niet datgene bieden wat de klant verdient. Vaak zitten er meedere scholen of groepen op 1 locatie wat irritatie kan geven. Ook het eten en drinken laat te wensen over. Geen avondactiviteiten en het persoonlijke contact is er nog nauwelijks. Ook moeten scholen en bedrijven vaak zelf naar activiteiten rijden of uren lopen.


Wat doet Junior Travels anders?